ARRANGEMENTER FOR ENHVER SMAG

​48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og 6.000 besøgende. Siden 2012 har festivalen vokset meget – med nøjagtig det samme mål for øje, nemlig at pryde festivalprogrammet med et miks af alsidige kulturarrangementer, der viser Nørrebros kulturelle bredde og diversitet. Der vil igen i år være arrangementer for enhver smag – som alle vil give dig en på opleveren, som du sjældent vil glemme!

Vi glæder os til dit skud ægte Nørrebro-kultur!

Bliv aktør

En aktør er en person eller et foretagende, der har lyst til bidrage med et kulturarrangement til 48TIMER Festival. Det kan være alt fra foreninger, erhvervsdrivende virksomheder eller institutioner i forskellige størrelser til DIG.

​Du bestemmer helt selv hvilket event, du vil bidrage med, og hvad det skal indeholde. Vi stiller dog et krav om, at dit event skal være noget helt særligt!

Vi afvikler events på hele Nørrebro i alt fra parker og på andre offentlige pladser til baggårde, baglokaler med mere.

Bliv frivillig

​Som frivillig på 48TIMER Festival vil du få rig mulighed for at indgå i spændende tværfaglige samarbejder, blive en del af et engageret hold af dygtige frivillige, få ansvar og ikke mindst ha’ det super sjovt! Vi sørger for forplejning og dejlige mennesker ved din side.
​Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Bliv frivillig

Bliv aktør

Vi ses om

da_DKDansk