Program 2023

Det fulde festivalprogram offentliggøres i starten af maj men du kan løbende følge med på vores Facebook, 48 Timer Festival under begivenheder.

48Timer X EKP Festivals åbningsparade:

Elektronisk Kærlighedsparade, Københavns nye ‘Love Parade’, den 12. maj vil vi gerne invitere dig endnu en gang til at være med på Blågårds Plads kl. 16:00 til en forsamling af dansende sjæle og queer minds til en parade gennem Nørrebros gader til lyden af ​​pumpende elektronisk musik af de bedste fra undergrunden.

Fredag 16-22  

Blågårds Plads > Jagtvej 69 >Røde Plads Link

Dub Manza Soundsystem på Superkilens skate/basketbane X 48 Timer Festival 

Fredag 16-21 

Link (tba)  

Fredag stiller de deres hjemmebyggede højtalersystem op i Superkilen, mellem Den Sorte Plads og Tagensvej. Tonerne fra roots reggae og dub musik vil spille hele eftermiddagen, så kom og oplev en fysisk og meditativ lydoplevelse, for alle aldre. 

BUSTER X Støberiet X FRAK 

Fredag 17-19 Korsgade 30

Vi skal se filmen “The Club of Ugly Children”, drikke sodavand og spise popcorn!

I en dystopisk fremtid i et creepy totalitært styre beslutter den onde præsident at fjerne alle grimme børn, så skoler og gader kan fremstå pæne og fejlfri. Det lykkes nogen af børnene at stikke af, kæmpe for at befri deres venner og alle de andre grimme børn. Det udvikler sig til en hæsblæsende action-historie, fuld af fede stunts, venskab og aktivisme.

Alle over 7 år er velkomne.

Scene N X 48Timer: På Godt& Ondt sæsonforestilling af og med 30 børn fra Nørrebro

Lørdag kl. 12 til Søndag kl. 15, Støberiet 3 Sal

Link (tba)

Godt& Ondt om alt hvad der i deres øjne er ondt og godt, i verden og i dem selv. forestillingen spilles 5 gange under 48 timer i salen på Støberiet og er gratis.

Sjov og leg for alle med Stranges Skateboardskole

Lørdag kl. 14-16, Den Sorte Plads

Link (tba)

Prøv kræfter med skateboarding når Stranges Skateboardskole åbner op for en dag med frihed, fællesskab og masser af glæde – på skateboards! Det gør ikke spor, om du er øvet eller aldrig har prøvet det før, når du skater med os. Vi hjælper og giver tips til alle der kunne have lyst til at prøve. Kom og få en high-five og en tur på boardet.

Baghavens Børnelopper X 48 Timer

Lørdag kl. 10:30-15 Baghaven ved Verdens Mindste Kulturhus (ovf. Mimersgade 64)

Link (tba)

Kom til lopper i børnehøjde i Baghaven ved Verdens Mindste Kulturhus. En dag med loppemarked, hygge, café, musik og forårsklargøring af haven.

Rising Hope X 48 Timer

Lørdag 12-20 Den Røde Plads

Til festivallen vil de sælger armbånd lavet af kvinderne I Tanzania og du kan købe en kop kaffe eller the fra Tanzania og en mandazi (tanzaniansk kage). Overskuddet går selvfølgelig til vores projekter I Tanzania.

Work in Progress  X 48 Timer

Lørdag 12-20 KBH+ Emblasgade 175

Kom og bliv en del af en skabende atmosfære, når spirende kunstnere inden for tværæstetiske fag, udstiller deres arbejdsprocesser i fremstillingen af helt nye værker under festivalen.

KBH+ danner rammerne for udstillingen, hvor rummet og kunsten er i konstant forandring fra begyndelsen til slutningen af udstillingen. Med et performativt spotlight på hver enkelt kunstner, sættes der fokus på den kunstneriske arbejdsproces frem for det færdige værk, og på den måde undersøges kunstens værdi.

BCAP  X 48 Timer

“Boring Pictures” – En fotoudstilling af Niels Flink

Fernisering fredag d.12/5 kl.16-20.
Åben lørdag og søndag fra 13-16.

Baldersgade 70 st.tv. 2200 København N
YNKB (Ydre Nørrebro Kultur Bureau)

Kig forbi YNKB (Ydre Nørrebro Kultur Bureau) og se fotoudstillingen “Boring Pictures” af Niels Flink. 

Bogcaféen almindelig brand (BCAB) holder et særligt udsalg i denne weekend, så kom og gør et kup.
“Vi sælger en skøn blanding af bøger og trykværk – noget som vi bare støder på, andet som vi bestiller for at læse sammen. 

Global Kidz  X 48 Timer

Danseafslutning 2023

Multisalen i Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208

Lørdag 12:30-15:30

Global Kidz inviterer til danseafslutning i Nørrebrohallen for hele familien. Global Kidz er en danseforening der er platform for dans og kultur for børn og unge i udsatte byområder. Vores mål er at skabe fællesskab og sammenhold via dansen og dermed bygge bro mellem forskellige kulturer og sociale lag.

2200 Børn & Musik X 48 Timer

Fire dage med livemusik for børn, opført af professionelle musikere på Nørrebros legepladser, parker og pladser. Torsdag til fredag starter koncerterne kl. 09.30, og weekendens program starter vi kl. 12.30. 

Torsdag-fredag i Hans Tavsens Park

Lørdag i Thorsparken 

Søndag på Skjolds Plads

Link: (tba)

Vi får besøg af en masse dygtige og seje bands som vil spille dansk børnemusik af topkvalitet. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

 KEA X 48 Timer Festival 2023

Igen i år samarbejder 48 Timer Festival med de kreative e-design-studerende fra KEA, Københavns Erhvervsakademi, som præsenterer installationer over hele Nørrebro.

Aktiviteter løber minimum
Fredag kl. 16-19
Lørdag kl. 12-16
Søbdag kl. 12-16

Skjolds Plads X KEA

Sted: Skjolds plads

Skjolds Plads er stadig en ny Nørrebro plads. Og den har mange muligheder – i år kommer der musik på pladsen søndag med 2200 Børn og Musik. Men der er mange muligheder i nærområdet omkring Skjolds Plads, så følg med og oplev pladsen i fuld ramasjang. Forventningerne er høje.

Den Røde Plads X KEA

Sted: Den Røde Plads, Nørrebrogade 208

Den Røde plads er altid spændende, demokratisk og vild. Kærlighedsparaden slutter fredag på Den Røde Plads og det er et sikkert 48 Timer hotspot! Følg med i aktiviteter og oplev pladsen ekstra sprød!

Superkilen X KEA

Sted: Superkilen (den grønne/sorte zone)

En mosaik af byrumskunst som kiler sig igennem Ydre Nørrebro. KEA infospottet tilføjer aktiviteter og synlig i dette skønne byrum.

BaNanna Park X KEA

BaNanna Park, Nannasgade 4

Vi kender BaNanna som et aktivitetsbyrum for børn i alle aldre. Infospottet skal give det en ekstra glød af festival og det er en super transformation.

Nørrebroparken X KEA

Sted: Nørrebroparken

Et af de største rekreative områder på Nørrebro, med park, legeplads og boldbaner. Og så en transitzone med

Der har tidligere været KEA modeshow med lokale butikker og interaktiv kunstinstallation talende træer. Drop ind og se årets 2023 take på infozone i Nørrebroparken 

Hans Tavsens Parken X KEA

Sted: Hans Tavsens Park

Hans Tavsens Park er et paradis. Kom og nyd foråret og at parken bliver krydret med ekstra lokale kulturoplevelser. Der er altid plads til afslapning, inspiration og eftertanke. 

Folkets Park X KEA

Folkets park ér og bliver folkets park. Det er sådan steder vi elsker – det er nerven af Nørrebro og det emmer af lokal stærk kultur. Kom og nyd solen, nyd Nørrebro og nyd hvad der er af ekstra tiltag til 48 Timer festival i Folkets park.

Blågårds Plads X KEA

Sted: Blågårds Plads

Blågårds Plads er endnu et 48 Timer hotspot. Festivalen skydes i gang på pladsen med åbnings-kærlighedsparade. Lørdag aften er der stor silent disco dansefest. Der er de omkringliggende kulturinstitutioner som har mange aktiviteter. Infospottet giver flere aktiviteter og bider dem sammen.

Sankt Hans Torv X KEA

Sted: Sankt Hans Torv

Stenbroens hippe brostensbelagte torv giver endnu et bud på et 48 Timer info spot. Aktiviteter side om side med cafeborde på stenbrosunderlaget. Det bliver benhårdt. Eller blødt.

Dronning Louises Bro X KEA

Sted: Dronning Louises Bro (Nørrebrosiden)

Den største indgang til Nørrebro. Porten til 48 Timer Festival. Få indblik i hvad festivalen med en interaktiv kunstinstallation.

 

 

 

See you in

en_GBEnglish (UK)