Frivillig på 48TIMER festival

​Som frivillig på 48TIMER Festival vil du få rig mulighed for at indgå i spændende tværfaglige samarbejder, blive en del af et engageret hold af dygtige frivillige, få ansvar og ikke mindst ha’ det super sjovt!

Vi sørger for forplejning, en limited t-shirt og dejlige mennesker ved din side. Vi forsøger altid at have en mentor til de forskellige poster, så du får relevant, konstruktiv sparring, der passer til dig og din udvikling. Du får også mulighed for at få hands-on erfaring til dit CV og vi skriver meget gerne en anbefaling til dig.

​Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

ARRANGEMENTER FOR ENHVER SMAG

​48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og 6.000 besøgende. Siden 2012 har festivalen vokset meget – med nøjagtig det samme mål for øje, nemlig at pryde festivalprogrammet med et miks af alsidige kulturarrangementer, der viser Nørrebros kulturelle bredde og diversitet. Der vil igen i år være arrangementer for enhver smag – som alle vil give dig en på opleveren, som du sjældent vil glemme!

Vi glæder os til dit skud ægte Nørrebro-kultur!

w

PR & KOMMUNIKATION

Laver journalistiske indslag, mindre grafiske opgaver, videomateriale og opslag til 48TIMER Festival’s SoMe-kanaler i ugerne op til afviklingsdagene.

​TEAMet skaber desuden den gode stemning på gaden under 48TIMER Festival og deler programmer ud før og/eller under festivalen.

FOTOGRAF-TEAM

Får ansvaret for at billeddokumentere en række forskellige events under festivalen. Billederne vil blive brugt på festivalens SoMe-kanaler og skal senere kunne anvendes til markedsføring.

EVENT-TEAM

Hjælper til under festivalen ved åbningskoncerten og ved mindre events med alle former for praktiske opgaver.

TEKNIKSERVICE

Kører rundt med lys og lyd til de forskellige aktører under festivalen.

Vi ses om

da_DKDansk