48TIMER Festival er en bydelsdækkende kulturfestival på Nørrebro, som er til for at gøre byen til et endnu bedre sted at bo, besøge og være i. Sammen med besøgende fra hele København fejrer vi alt det særlige i en hel weekend, hvor vi hylder alt det personlige, nørdede og skæve, vi finder på Nørrebro. Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle. Indslagene og de mange events er geografisk sporadisk fordelt over hele Nørrebro, samlet og synliggjort af et koordinerende festivalkontor.

48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og op mod 6.000 besøgende. Festivalen har siden da kun vokset sig større, og sidste år bestod programmet af over 100 unikke kulturarrangementer med over 30.000 glade festivalgæster. Festivalen startede som et kommunalt projekt på tværs af kulturhusene på Nørrebro og er i 2021 blevet overdraget til Foreningen af Blågårds Plads. Festivalen skabes som et samarbejde på tværs af foreningen og kulturhusene Union, Støberiet, Osramhuset og Nørrebrohallen samt arrangørgruppen KulturSkaberne – og selvfølgelig i samarbejde med lokale aktører og frivillige.

I 2024 finder festivalen sted i weekenden fra den 10.-12. maj, og vi glæder os til præsentere jer for alt fra musik, kunst, talks, performances og madoplevelser over to hæsblæsende døgn. Fælles for arrangementerne er, at de præsenterer et aspekt af Nørrebros kultur, som ikke er til offentligt skue hver dag. Vi tør godt love, at der er noget for enhver smag!

Til alle vores samarbejdspartnere, sponsorer, aktører og frivillige skal lyde et kæmpe TAK! I er med til at gøre Nørrebros egen kulturfestival til noget helt specielt, og det er jer, der gør Nørrebro til så fed en bydel!

Vi glæder os enormt til at vise og hylde Nørrebro sammen med jer!

Vi ses om

da_DKDansk