Vi vender stærkt i 2025! Deltag allerede nu på begivenheden 48TIMER Festival 2025.
Interesseret i at være aktør? Så skriv dig op på aktør listen her. Så får du nys som en af de første når vi åbner op for tilmeldinger!

AKTØR PÅ 48TIMER FESTIVAL

En aktør er en person eller et foretagende, der har lyst til bidrage med et kulturarrangement eller kulturindhold til 48 TIMER Festival. Det kan være alt fra ildsjæle, kunstnere, foredragsholdere, foreninger, erhvervsdrivende virksomheder eller institutioner i forskellige størrelser til DIG. Vi elsker alsidigheden, der kommer i programmet hvert år og vi holder meget af det anderledes og mødet mellem nogen, der ikke plejer at skabe sammen; Grønthandleren, der pludselig har en pop up koncert med en lokal musiker. Blomsterhandleren, der lægger lokaler til tatovøreren. Strikkeklubben, der laver rave. Plejehjemmet, der inviterer byens børn på tegneworkshop og røverhistorier.

Deadline for tilmelding i 2025 er 15. Marts. Vi glæder os til dit skud ægte Nørrebro-kultur!

Tilmeld dig her

KAN MAN LAVE ALLE SLAGS EVENTS PÅ FESTIVALEN?

Ja, det kan man og stort set alt er velkomment! Du bestemmer helt selv hvilket event, du vil bidrage med, og hvad det skal indeholde.  Du behøver ikke at have en færdig idé og måske du ikke selv vil lave et event, men bidrage til et. Uanset så tilmelder du dig via linket nedenfor, og du udfylder selvfølgelig dét der giver mening. Vi stiller dog et krav om, at de endelige events skal være noget helt særligt og man skal helst samarbejde med minimum én anden aktør. Vi får masser af henvendelser og kan sandsynligvis matche dig op med dét du mangler. Man kan afvikle sit event på hele Nørrebro i alt fra parker og på andre offentlige pladser til baggårde og baglokaler – det er virkelig kun fantasien der sætter grænser!

AKTØR MATCHUP, MANGLENDE UDSTYR OG ANDET

Vi hjælper meget gerne med at guide dig igennem de mange ting, man skal igennem for at planlægge et arrangement. Skal der søges tilladelse eller penge til dit arrangement? Har du brug for lydudstyr eller gode tips og tricks til promovering? Vi hjælper også gerne med at matche med andre aktører. Tit oplever vi, at f.eks. musikere og andre kunstnere kontakter os uden at have et sted at optræde, og ligeledes kan en shawarmabiks eller et galleri melde sig på banen som venue – og dér er pludselig et match.

KUNSTNERE

Vi er en kulturfestival og ikke en musikfestival. Det føler vi et behov for lige at understrege, simpelthen fordi vi får mange booking henvendelser, som får det samme svar hver gang: vi booker ikke nogle kunstnere eftersom vi i udgangspunktet ikke selv laver noget indhold. Stort set al indhold på festivalen er arrangeret af andre, og derfor skal man som artist eksempelvis tage fat i et spillested, en bodega eller en aktør, som kunne være frisk på at booke noget musik. Det er også hér det magiske virkelig kan opstå. Forestil dig en koncert nede hos frisøren, juveleren eller i kiosken. Man kan selvfølgelig også tage fat i den lokale svømmehal, biblioteket eller kulturhuset, hvor man måske kan få hjælp til gear, afvikling etc.

da_DKDansk